torsdag 18 april 2019

Tiden går, båten i sjön, snart säsong!

Säsongstartardagar på Wemarin


Oj, vintern passerade snabbt igen, endel båtfix var det att pyssla med under vintern och det blev lite bråttom i slutet för att hinna med. 5-6 april deltog vi i Wemarins säsongsstartardagar, där vi ställde ut båten och snackade fiske, Garmin marinelektronik  mm i dagarna 2. Det var kul, och vädret var dessutom med oss vilket gjorde allting väldigt lyckat.


Laxtrollingen drar igång alldeles strax och är i full gång om inom 2-3 veckor. Vill du ta chansen att fånga en urstark vandringslax är det nu under maj-juni du har största chansen. Hör av dig till oss vid intresse, här vid Åland har vi kort väg till havet och fiskeplatserna vilket ger möjlighet till att tex boka en halvdag, en kvällstur efter jobbet tex. Då blir det ca 4 timmars fisketid, och transporttid utöver det. Är du intresserad av heldag/annat upplägg, hör av dig via tex mail eller facebook/Messenger.
Laxtrolling är dock speciellt, havet är stort, att hitta laxarna och sedan även få dem att hugga är inte alltid det lättaste. Men när det väl händer , hugget kommer, och laxen rusar, då stiger pulsen i båten, oavsett du är nybörjare eller erfaren är det en spännande upplevelse.


Det finns chans att boka dagar/kvällar/helger under maj-juli.


Innan fisket drar igång på allvar kommer vi även besöka Byggvaruhusets vårhappening 4 maj, kom via och kika om du är nyfiken på trolling, vi hjälper till med tips och svarar på frågor efter bästa förmåga.


Vår båt, Faeton Moraga 780 , stadig och rejäl båt, utrustad för trollingfiske

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar